Resor
comments 6

Midsommarbryderier

Glad midsommar och en somrig försmak från Äntligen vilse, Fantasiresor och Resfredag!

Jag glömmer så ofta vad jag gjort men inser vilket fantastiskt liv jag skapade för sådär sju år sedan när jag startade bloggen som senare kom att bli Äntligen vilse. Vilken resa det blivit och vad mycket vänner jag träffat under den här tiden som jag innerligt saknar allt mer. Mina verkliga internetvänner som finns där i etern såväl som i verkligheten på resor och vardagslunchsnack. De flesta bloggar dessutom faktiskt fortfarande idag, när man talar om bloggdöd och annat.

Sofia, Fantasiresor
Gamla Enskede – bageri

Midsommar är en sådan där tid när man blickar tillbaka och tänker ”vad gjorde jag förra midsommar?” likt versen från en skräckfilm för att inse att jag nu många år i rad har firat midsommar med bloggvänner. De har funnits där när singelskapet i sin femtehjul-effekt skapat situationer där midsommar kanske i slutändan ändå är den tråkigaste högtiden.

Nynäshamn
Annika, Resfredag

De senaste tre åren har jag spenderat midsommar på resande fot. Det är fantastiskt vad det där singelskapet gör med oss, ser till att vi äventyrar och inte bara sitter hemma och har tråkigt.

Vill du läsa mina tidigare midsommarinlägg?

Midsommar i Italien; Bland midsommarblomster i doktorns hus

Midsommar i Alaska; Rödbetspasta och amerikansk brännboll under en midsommarkväll i McCarthy. Alaska

Midsommar i Frankrike; Midsommar med Alice och Monet i Normandie

Skogskyrkogården
skogskyrkogården
skogskyrkogården

I år spenderar jag midsommar hemma med Erik och hans kompisar och mina. Även om resor inte är temat, så är gården ny för oss och Skebokvarnsvägen känns ibland som ett äventyr det också. Det känns som att jag började firandet redan igår när jag stängde ner datorn strax efter lunch, spatserade ut i Globengallerian och mötte Sofia för lite näräventyr, som först var tänkt att handla om vandring, förberedd till tänderna med boken Vandra i Stockholm och termos men som slutade med räkmacka i Gamla Enskede, Grönväxtrike – kanelbulle-promenad och mer räkor i Nynäshamn och en prunkande solnedgång vid Skogskyrkogården. Bilder säger mer än tusen ord.

Nu är det dags att komma igång med midsommarbestyren men först vill jag önska dig en Glad midsommar. Vad ska du göra idag?

Katarina

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.