Vykort
comments 5

Vykort från Fairbanks – Alaska

24 mars, 2017

För ett par dagar sedan damp ett brev ner på posten med mitt namn fint nedpräntat och en stämpel från Alaska i övre högre hörnet och Ann Olssons namn och adress i det övre vänstra. Vad nu detta? Inte kan det väl vara? ..

Försiktigt sprättar jag upp kuvertet för att få reda på innehållet och precis som jag misstänker ett vykort! Ett riktigt, riktigt papp-vykort!

Tack Ann. När en inte kan åka till sina drömmars Alaska är det näst bästa att få ett vykort av dig. Och precis vad jag behöver i tider som dessa. Mitt mycket sänkta hjärta lättade litegrann.

Ann skriver att det är – 17 grader i Alaska. Lite konstigt när det är så varmt här att tänka sig den temperaturen. Vad ska man ens ha på sig? En vinterjacka förstås. Just nu kan jag inte ens tänka mig hur en vinterjacka känns på. Jag vill minnas den som bylsig.

Tack Ann för det andra fina vykortet.

Här är det första fina vykortet jag fått från Ann.

Katarina

Har du sett min nya fina röda iPhone? Så happy att jag äntligen har ny telefon. En liten iPhone 7. Jag har dessutom bytt till Telia. Så hej fri surf i hela Europa och hej täckning ute i skogen! 

5 Comments

  1. Så bra att det kom fram! Och visst är det något speciellt då man får ett riktigt vykort. Vilken bra tajming då att du fick vykortet nu då! Jag skrev det förstås precis då vi kom fram, och sedan så blev det inte av att jag postade förrän i slutet av vistelsen haha, som vanligt!
    Jag vill också ha en röd iphone nu haha!! Så himla ”snazzy” som man skulle säga här 🙂

    • Katarina says

      Ja visst är den himla snazzy!? Blev helt kär i min röda lilla telefon. Har världens dundrande förkylning så det passar bra med ett vykort att trösta. Man känner ju sig så himla ynklig..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.