Vykort
comments 5

Vykort från Fairbanks – Alaska

24 mars, 2017

För ett par dagar sedan damp ett brev ner på posten med mitt namn fint nedpräntat och en stämpel från Alaska i övre högre hörnet och Ann Olssons namn och adress i det övre vänstra. Vad nu detta? Inte kan det väl vara? ..

Försiktigt sprättar jag upp kuvertet för att få reda på innehållet och precis som jag misstänker ett vykort! Ett riktigt, riktigt papp-vykort!

Tack Ann. När en inte kan åka till sina drömmars Alaska är det näst bästa att få ett vykort av dig. Och precis vad jag behöver i tider som dessa. Mitt mycket sänkta hjärta lättade litegrann.

Ann skriver att det är – 17 grader i Alaska. Lite konstigt när det är så varmt här att tänka sig den temperaturen. Vad ska man ens ha på sig? En vinterjacka förstås. Just nu kan jag inte ens tänka mig hur en vinterjacka känns på. Jag vill minnas den som bylsig.

Tack Ann för det andra fina vykortet.

Här är det första fina vykortet jag fått från Ann.

Katarina

Har du sett min nya fina röda iPhone? Så happy att jag äntligen har ny telefon. En liten iPhone 7. Jag har dessutom bytt till Telia. Så hej fri surf i hela Europa och hej täckning ute i skogen! 

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.