Vykort
comments 7

Vykort från Basalt i Colorado

Alltså, när man kommer hem och det ligger ett litet kuvert med ens namn, skrivet i den finaste handstil. Känslan när man skyndar in innanför dörren, slänger ner det man har för händerna och sätter sig ner mitt på mattan på golvet och ivrigt river upp kuvertet för att hitta det här.. ett vykort, från en annan resebloggare .. som bor i USA. Känslan är ändå obeskrivlig. 

Sep. 25, 2016.

Här kommer en liten hälsning från Basalt, Colorado. Basalt är en liten stad som ligger i närheten av Aspen. Här lyser höstfärgerna i alla möjliga toner, allt från grönt till rött. Samtidigt ser jag detta magnifika landskap som på ett sätt påminner om Alaska, men samtidigt är totalt annorlunda.

Vissa av bergstopparna vi sett har haft frost/snö på toppen, vintern är på ingång.

Igår gick vi på en kort vandring som även introducerade oss till säsongens första snöfall. / Hälsningar Ann Olsson

vykort_fran_basalt_colorado

Jag vet inte hur jag ska tacka Ann Olsson med bloggen Rumble in the Arctic för vykortet. Vilken överraskning! Vill minnas att Ann vid något tillfälle frågade om min adress för potentiellt framtida vykortskickande men hade förträngt det. Vill så gärna tacka Ann med ett vykort tillbaka men innan jag kommer iväg på nästa resa igen hinner nog Ann vänta sig uttråkad på ett tack- vykort så tänker att jag kan tacka genom att tipsa om hennes blogg istället. Anns blogg har ju varit med här på Äntligen Vilse förut så passar idag på att tipsa om kategorin som heter Cabin Life som jag gillar lite extra. In och kika på Anns fantastiska fotografi och härliga leverne vetja.

Ha en fortsatt god tisdag kära läsare!

Katarina

vykort_fran_basalt_colorado-2

7 Comments

 1. Ååh jag är så himla glad att det kom fram, och att det blev en sådan fin överraskning för dig! Förgyller kanske veckan med dess guldsprakande färger 🙂

 2. Men ohhh så fint. <3
  Jag läser lite blandade inlägg här inne och myser. Så vackra bilder!
  Hoppas du kommer gilla det nya objektivet, 35mm är bra att ha i väskan.
  Ha en finfin vecka!

  • Katarina says

   Ja men det är redan en favorit! Det känns som rätt brännvidd på något sätt. Perfekt för allt. Så den kommer hänga på nu. Framför allt väger mitt Sigma 50mm så jääääädra mycket så denna kommer bli grymt bra och lagom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.