Livet och bloggen
comments 17

Min gula regnjacka

När jag fastnar för något, då fastnar jag. Så är det med min gula regnjacka. Den bara hängde där allena och dinglade på skyltdockan i fönstret när jag promenerade förbi, den där septemberdagen i Reykjavik.

Jag ser lite ut som en gul godis i den, vilket jag gillar. Här i Jurkalne, på min roadtrip genom Lettland under #LatviaRoadtrip.

I Ilse Jacobsens butik i centrala Reykjavik fann jag den, min instagramvänliga regnjacka.

Jag tycker det är roligt med sådana plagg som bara fastnar. Som man vet man kommer att älska. Som man vet, med full säkerhet kommer få följa med land och rike runt och till jobbet fram och tillbaka så fort en får chansen. Som man vet man kommer älska tills det är fullt av hål i dem. Så är det med vissa av mina plagg. Känner du också så för något av dina?

Kontrastfärger gör sig så himla bra på bild. Skulle det smaka med ett rönnbär?

Äntligen vilse är ingen livsstilsblogg, men ändå kan jag inte låta att bli att livsstila den lite. Tänker att det inte hindrar att visa saker jag gillar här. De följer ju med på mina resor och är en del av mig. Dessutom är det en del plagg och pinaler jag fått många fina kommentarer på. Som ni frågar när ni träffar mig, eller i kommentarsfältet, ofta faktiskt på just instgram (folk verkar använda det som shopping kanal) ”Vart har du köpt si” och ”Vart har du köpt så?”.

Plötsligt är hela världen gul.

Dramatiska Färöarna. Kommer snart fler bilder härifrån.

Så. Min gula regnjacka köpte jag i Reykjavik. Märket, Ilse Jacobsen är danskt, regnkläder från början och finns lite varstans. Jackan är lång och tål mycket vatten och även vind då det är en fiskarmodell (band runt halsen så vattnet inte kryper in).

Eftersom jag köpte jackan i höstas tänker jag att det säkert går att få tag i den på  många ställen och Reykjavik är definitivt den sista av platser ni ska köpa en sådan här jacka, då den kostar mindre i Sverige. Jag var bara tvungen.

Vill du köpa en exakt lika dan? Googlade och hittade den på Ellos.

Har du något plagg du gillar extra mycket och känner dig fin i?

Katarina


Följ gärna Äntligen vilse på Bloglovin för regelbundna uppdateringar om foto och resor. Jag finns också på Facebook, Instagram och Twitter.

17 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.