Resor
comments 2

Fotodagbok: julafton + juldagen

Ja jag vet bloggen, jag är långsamt och så för tillfället. Men här kommer jul, efter alla andra, för vem vill vara före i bloggvärlden? Inte jag. Räcker väl att man hänger med i den vanliga, tänker jag.

Firade jul, som sig bör, i Smålandet. För det gör jag alltid, nästan. Varannat år blir det nu. Varannat blir det något annat. Undrar vad jag ska göra nästa jul? Det vet jag inte ännu, men det var det här jag gjorde denna jul iaf.

julafton

När man ber pappa ta en bild. 

När man ber pappa göra ett nytt försök. Pappa – ”Den här blev bra.” Jag ”Absolut, förutom att jag blundar då.” Men kolla, vad långt hår jag fått. Det växer så det knakar! Vad ska jag ha för mål tycker du? + bra tips för att rädda topparna mottages tacksamt! Helst eko/reko.

Pappa, klär bäst i svartvitt.

Mamma fixar sillen till flera familjer. Old habits, die hard.

Kusinbarnen – Ludvig och Elise.

Glögg för hela slanten.

Familjen kusin m barn och fru. ”Say cheese” funkar tydligen fortfarande.

Gröt till tomten.

Å mat till hela familjen.

Kalle Anka som sig bör.

Fokus såklart. Favoriten är ju Kalle Anka på semester. Jag vill också ha en sådan husvagn.

Blev misstänkt för att vara tomte, hela julafton, men icke sa nicke, här kommer tomten och jag är bakom kameran, såklart.

Hund, paket och andra äventyr i källaren.

Med gran.

Julklappsspelet. Fick ett änglaspel. Heter det så? Minns det som så. Ska ha i spisen nästa år.

juldagen

Juldagspromenad med Linda. Vi följer hen med hunden mot ljuset. Hunden vill mest till oss.

Naturens egna stilleben.

Solljus och grangrenar.

Vi går mot ljusare tider.

Naturens egna stilleben, 2.

Här bodde Linda som liten. Inte på bron då.

Vad som kan komma att bli ett historiskt foto. Här låg tidigare Gullringshus, nu 2018, rivet.

Katarina

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.