Resor
comments 3

Budgetsaker att njuta av vecka 43

Hösten flyger förbi och jag spenderar den i Stockholm. Tänkte därför ge er några tips till veckan som kommer. Sånt jag sysslar med här och som piggar till min vardag. Har haft kort om cash på sistone och då blir en ju plötsligt kreativ med det en har och letar budgettips också så löfte om en del sånt med. Och visst finns det en massa budget att göra, bara fantasin som sätter gränser, som det så klyschigt heter.

Här kommer det. En sak att göra veckans alla dagar. Häng med mig i mitt fiktiva vecka 43.

Måndag. Sträckläser Projekt Rosie. Om en autistisk professor som bestämmer sig för att skaffa en fru. Lånar den här.

Tisdag. Slänger på en blodmask från The Ordinary, för renare hud kan ingen få! Perfekt för att få lite höstig sammetshy med glow. Kostar ca 72 kr hos Beautybay och finns annars överallt. En flaska räcker ungefär 3 mån om man använder regelbundet.

Onsdag. Äter lösgodis från Jam Jam. Lösgodis är livet när en äter det sällan. Då blir det liksom en underbar grej. Kostar 11,90 hg i Globen och värt varenda krona! Favoriter är sura körsbär å snusklubban. Äter detta och fortsätter läsa Projekt Rosie.

Torsdag. Köper en ny pyjamas. Vet du, jag är en såndär som inte köper saker som pyjamas själv. Har inte köpt någon på flera år då jag brukar få dem i julklapp. Men när Linda hälsade på och hade en mycket fin pyjamas på sig så slog jag till. Den är från H&M och har körsbär på sig och jag känner mig så fin.

Fredag. Går på AW på Vigårda. För här kostar en drink 55 pix och en öl 40 pix! Så himla bra och enkla drinkar med göttiga ingredienser. Har varit på den i Moodgallerian. Hittade den här listan över budgetbarer i Sthlm att förkovra sig i. Sparar till andra veckor.

Lördag. Läser Sannas story om det Portugisiska porslinet och drömmer om Portugal. Så välberättad och en riktigt känner hur huslig en blir. Jag vill också hitta ett porslin nergrävt i Portugal. Visste du att Portugal var min första utlandssemester? Hit åkte jag som 8 åring och minns fortfarande Algarvekusten som det bästa jag gjort, ungefär. Vill du läsa mer om Portugal och se fina pix därifrån så skriver Cathinka mycket om Portugal. Här hittar du hennes inlägg härifrån.

Söndag. Tar en sväng till Jazzbrunchen på Södra teatern. 295 kr för massa mums och livejazz. Bara söndagar dårå. Boka bord här. Kanske syns vi där.

Katarina

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.