Resor
Leave a comment

Höst i mobilen

Vi får alla dåligt samvete över något och jag är en sån som får det när jag inte är ute och fotar, när jag liksom inte tar till vara på det fina där ute och upplever det jag kan. Stockholm, mitt Stockholm, som bara står där och väntar. Hösten har aldrig varit vackrare och ändå kryper jag djupare och djupare ner i soffan och trillar djupare och djupare in i böcker och tv-serier. Men, mobilen har en ju alltid med sig, som tur är, och känner att det är tur att jag iaf då och då tar upp den och tar chansen att föreviga det där ute, när jag har vägarna förbi påväg till jobbet och vänner. Så hösten i Stockholm och Småland, från mobilen.

Södra teatern. Brunch med Dryden och Maria.

Södra teatern.

Påvift i Stockholms tunnelbana. Älskar all konst, installationer och budskap som finns där nere. Som en enda stor konstskatt, gratis för allmänheten och för oss tunnelbaneåkare att njuta av. När jag skulle till Hallonbergen härom veckan klev jag av vid fel station och hamnade vid Näckrosen. Det här fins budskapet finns här.

Möter Sofia vid t centralen, här på Espresso-house, Sofias kaffe-vatten-hål nummer ett. Tror hon har guldkort här.

Påväg ut. Jag är lite den där tönten som måste ha nått fint i nyckelknippan. Köpte den här på Monki för längesen. Gillar deras små detaljer som mobilskal, anteckningsböcker, smycken osv.

Hemma i Småland hos päronen. Får mitt potatismos. Gud vad gott dårå.

När sjön tömdes. Skrev och fotade en massa från det här. 

En ny stickad höstlig tröja från mamma. Mamma vet hur man stickar hon. Här sitter jag i Skomakargrottorna och försöker mig på en selfie, tillsist hittar jag mitt funnyface på grund av så stel i ansiktet.

Rosor av höstlöv. Rulla och knyt med ståltråd.

Fallna äpplen från grannens trädgård.

Höst vid Fryshuset.

Festlig höst vid Sturep.

Påväg till Södra teatern för besök två. Den vackra utsikten när tunnelbanan åker över bron vid Årstaviken mellan Gullmarsplan och Skanstull.

Det vackra sällskapet i det vackra ljuset. Här på min födelsedagsvecka och det är 20 grader varmt och Linda har halsduk.

Ett par nya höstskor som jag hittade på Sandra Beijers blogg. Grön krossad sammet, för vad mer kan en önska på hösten? Dock tyvärr alldeles superdålig kvalité. Är du sugen på 23 andra höstskor? Kika på Sandras lista.

Kungsgatan badar i vackert höstsolljus.

På event på Downtown Camper. 

Hängselbyxor är livet, här på Cathinka Ingman.

Spanskt mat och vin = kärlek.

Ute påvift i Årsta. Bland lövhögar och sol.

Tele 2 arena i guld.

Längs min vanliga promenadsträcka förbi där Ditte bor till London viadukten och tillbaka vid Barnängen och Vitabergsparken.

Barnängens kolonilotter.

Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.