Resor
comments 7

Fotodagbok: Porträtt vid Brahehus

16e maj, 2017.

Är det någon mer än jag som mest bara swooooshar förbi längs med E4an, med den virtuella vinden i håret men mest för att den är ju så tråkig att det förslår? Men en som i smyg slänger ett längtigt öga åt sidorna, då och då, med tankar om hur kan en komma av den här oändliga vägen och möta äventyret istället?

Jag är nog inte ensam om att många gånger ha åkt fram och tillbaka längs E4an, från Stockholm till Malmö och Malmö till Stockholm. På vägen passerat det där Brahehus (slottsruin). För det gör man ju när man åker från Stockholm till Skånelandet, och hit åker väl alla Stockholmare på sommaren? Som tänker ”att man kanske ska ta ett stopp”, men som inte riktigt har tid, för det är ju allt bra brottom när man är på väg hem och även om äventyrsgenen vill, är man ju allt som oftast lite lat.

Men den där dagen i maj, när jag och Malin, Ellen och Jenny var påväg hem från fotokollot Share tog vi chansen och stannade, fotade porträtt och tittade på utsikten. Malin geocachade och visade en geocachar-newbie som mig, hur det går till.

Och bilderna får berätta resten.

Katarina

Bilderna på mig har Malin fotograferat med min kamera och jag redigerat. Vill du boka fotograf så är nu Malin tillbaka i Stockholm igen efter att ha bott i Schweiz. Hon har ett himla fint öga för porträtt.

 

    

7 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.