Fototips, Resor
comments 9

3 bloggar som hjälper dig förbättra din fotografering

Ibland behöver man inte skrivna egna fotoguider, när det finns så mycket bra där ute redan. Har ni sett hur mycket fototips bloggare producerar hela tiden? Det liksom bara kryllar av dem. Därför tänkte jag ägna det här inlägget att tipsa om 3 bloggar och deras guider som jag verkligen gillar.


På tisdagar då och då släpper Äntligen vilse ett nytt fototips. Syftet är att tipsa och att ge inspiration så att du som läsare skall ha möjlighet att utveckla dina kunskaper i foto på egen hand. Var därför inte rädd för att ställa en fråga i kommentarsfältet nedan. Fototipset är för dig.

Du hittar föregående veckors fototips här.

Följ mig på Bloglovin så att du kan spara Äntligen vilses fotoguider.


3 bloggar som hjälper dig förbättra din fotografering

Mobilfoto med Hand Luggage Only

Grabbarna bakom bloggen Hand Luggage Only fotograferar med besked. De producerar material i en remarkabel takt, varför deras enkla fotoknep är väl värda att läsa. Hand Luggage Onlys guider kikar jag på när jag vill lära mig något, hitta något nytt inom foto-resegenren eller bli inspirerad. Denna månad har de också haft en fotopromenadkurs i fotografering i samarbete med Apple.

Rolig guide om enkel mobilfotografering och hur man kan förbättra den med små objektiv man knäpper på mobilen – 5 Ridiculously Easy Phone Photography Cheats

Här hittar du Hand Luggage Onlys alla fotoguider

Bli inspirerad av Travelettes

Jag älskar Travelettes blogg ur en estetisk synvinkel. Så fina inlägg, texter, miljöer osv i all oändlighet. Vintagekänslan! Travelettes gör också härliga fotoguider om ditten och datten. Särskilt älskar jag Travelettes instgramguide: HOW TO STEP UP YOUR TRAVEL INSTAGRAM GAME med massa matiga tips om hur man kan förbättra sin instagramstrategi som faktiskt fungerar.

Här hittar du alla Travelettes fotoguider.

Lär dig fota stilleben med Nevnarien

Elin Kero är grym fotograf och den blogg jag har använt som bas och utvecklingsplattform när jag har lärt mig fotografera. Hela hennes blogg är fylld med matiga tips där du kan hitta allt från hur du fotograferar bröllop och porträtt till semesterbilder. Extra duktig tycker jag Elin är på stilleben, men det tycker nog Indiska också där hon nu jobbar som fotograf.

Lär dig fotografera stilleben med Elin.

Hoppas du uppskattade veckans tisdagstips. Vilka bloggars fototips gillar du?

Katarina

 

 

9 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.