Resor
comments 5

Snaps from Riga

Reklamsamarbete mellan Latvia Tourism, Nordic TB och Storytravelers under kampanjnamnet #LatviaRoadTrip

19e maj, 2017

Riga, du bedårande stad, jag visste redan innan jag träffade dig att att du nog skulle bli en ny favorit. Så rätt jag hade. Vad är det med de östeuropeiska huvudstäderna? Något särskilt för de med sig trots att de ligger så nära.

Första dagen på vår roadtrip tar jag och Helena en fotopromenad genom Riga för att upptäcka gatorna. Vi vandrar genom Rigas Central Market, matmarknaden, njuter av frukt och grönt, marknadsstånd och färgfullt liv. Första dagen på en ny destination är alltid första dagen, att andas frisk luft och upptäcka med nyvakna ögon. I Riga återupptäcker vi Lettlands färgprakt, dess tillmötesgående befolkning, goda mat och något nytt, trutar och tanter med tokig uppsyn.

På kvällen möter vi de andra i teamet som vi snart ska ge oss ut på en fem dagars roadtrip tillsammans med, genom Lettlands norra delar, ut på landsbygd, längs med Lettlands karga kust och över lettiska dimhöljda vidder. Vi möts på Entresol, en lettisk restaurang med moderna smaker och lär känna varandra. En fransman, en holländare, två svenskar och två norskar. Två filmare och fyra bloggare, över en enkel och skrattande middag.

Katarina

rigarigariga central market riga central marketriga central market riga

Denna resa görs i samarbete mellan Latvia Tourism, Nordic TB och Storytravelers under kampanjnamnet #LatviaRoadTrip – Explore Latvia slowly

Text, bild och åsikter är som vanligt mina egna.

#LatviaRoadtrip #EnjoyLatvia

5 Comments

  1. Pingback: Back to Latvia with #LatviaRoadtrip and Storytravelers - NordicTB Collective of travel influencers and digital storytellers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.