Foto
comments 11

70 resefotografier jag älskar från 2016

2016 passerad i all hast. Jag fotade många långa dagar och många minnen skapades. Det här inlägget är dedikerat till 70 av mina favoriter, jag älskar, som innehåller allt från strumpor och tomater på Grönland, en fiskmarknad i London, en siluett i Slakthusområdet till pusskalas med islandshästar på Island, lettiska kak-bakande kvinnor och alldeles för långa sommardagar.

I detta inlägg får bilderna ta plats och berätta sin historia.

Vad är dina favoritfoton från 2016? Länka gärna till bilden i kommentarsfältet så jag kan kolla in dina favoriter.

Katarina

billingsgate-31london chinatownhydepark-81hydepark-23stockholm_antligenvilse_skate-6stockholm_antligenvilse_slakthusomradet-21

Bilden ovan är på mig och är fotad av Sofia, Fantasiresor.

11 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.