Livet och bloggen
comments 27

Influencers of Sweden och en resa till Åre

Har ni träffat Linda Hörnfeldt? Om inte tycker jag ni ska slå en pling och boka en kaffe med henne. Det hon inte har att berätta om den svenska bloggvärlden, det existerar inte.

Och det är så det börjar.

HH7A8445

Letade vinterbilder i arkivet och inser att jag inte sett vinter, på detta vis, orört och skirande, på himla länge ändå. Den bitande vintern kom till Stockholm denna vecka, men det är inte riktigt samma sak. Vintern 2014/15 i Grythyttan.

Medlem i Influcencers of Sweden.

Under hösten bytte Better Bloggers namn till Influencers of Sweden. Jag var såklart med och firade. I styrelsen sitter inga mindre än Clara Lidström, Linda Hörnfeldt och Sara Rönne. En gyllene trio som ska ta blogg- Sverige till nya höjder.

Influencers of Sweden InoS är en branschorganisation för bloggare, kan man säga, och jag har såklart sökt medlemskap. Det tog ett tag, hade ju som bekant en seg blogghöst, men när det lossnade fixade jag både det och vad som komma skall om exakt 5 dagar.

Är du bloggare? Sök om medlemskap i Influencers of Sweden här

InoS kommer jag säkert nämna fler gånger. För det finns mycket att säga och det finns ett stort behov av en organisation som ser om oss bloggare och våra behov. Ett behov av en organisation som kämpar, stöttar bloggare och vägleder en rätt. Och det är precis det den gör just nu för mig. Peppar mig att fortsätta när det går trögt, tipsar om nyheter i branschen och utbildar en i lagar och skyldigheter. Bara braiga grejer med andra ord.

Och så fixar de en resa till Åre om fem dagar. Och jag ska med.

FHH7A6011

Jag ska äntligen få ut och rasta vinterkläderna igen! Här är jag, hemma i Småland, vintern 2014/15.

Jag åker till Åre

Ni vet, jag har genom livet drömt om Alperna. Men alltså, Åre, det har ju då också såklart varit högt upp på min bucket. En svensk liten ”alpby” sådär lagom långt upp i Sverige att det känns som man är lååångt hemifrån men samtidigt som hemma.

Med på resan ska många av mina resebloggande vänner, några andra bekantskaper och så Linda dårå. Av resebloggarna hänger Daniel (Dryden), Towe (Come Fly with Me), Annika (Resfredag), Jennifer, Helena (OhDarling), Johanna (Vandraren), Lisa (Livet från den ljusa sidan), Emmi (Explorista) och Pernilla (Ut och Spring) med.

12-15 januari är jag i Åre. Tänker att jag ska fota vinterbilder, mer vinterbilder och en massa mer vinterbilder. Känn ingen press Åre men förväntar mig storvinter och stordåd!

Några tips till Åre? Vad ska en göra när en ändå är där?

Katarina

HH7A8414HH7A8435HH7A8430HH7A8460

 

 

 

27 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.