Fototips, Resor
Leave a comment

Lär dig redigera färgbilder som jag – Kiliaros fotoskola del 2

”En av anledningarna till att jag älskar att resa och fotografera är färgerna. Vart man än vänder sig i världen finns det färg. Smäktande regnbågsfärger på tunnelbanan i Stockholm, hösten i skogen i Jurkalne i Lettland, en gul regnkappa på Färöarna och Londons röda chinatown. Allt handlar om färg för mig.”

Så börjar mitt andra inlägg för Kiliaros fotoskola. Resten hittar du här. Det handlar om färg, om enkel redigering och helt enkelt hur jag redigerar mina färgbilder, som jag gillar dem, kort och gott.

Mitt första inlägg för Kiliaros fotoskola heter 5 tips till bättre natur och landskapsbilder.

Katarina

instagram-6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.