Vykort
comments 4

Vykort från Hotel Ranga – Island

#NordicRoadtrip I samarbete med Hotel Ranga Island.

Vissa ögonblick är så episka att man vet att man kommer att minnas dem för alltid. Ett av de ögonblicken tog plats häromdagen och var när jag och Sofia skådade norrsken i bubbelpoolen utanför vårt rum på Hotel Ranga på södra Island.

Hotellet, ett vackert  countryside hotell, det enda fyrstjärniga i södra Island erbjuder väckning för den som vill se norrsken och ett observatorium för den som vill skåda stjärnor innan läggdags. Vi skrev såklart upp oss, två nattugglor emellan, men fick se norrsken redan runt 22 – tiden. Så en helkväll med gourmetmat på hotellets restaurang, ett samtal med ägaren Fredrik och kocken avslutades med en norrsken och en tur till hotellets observatorium för en historiekväll om stjärnorna, grekiska gudar och en titt i teleskop.

Kan varmt rekommendera en tripp till Hotel Ranga, ett nischat stjärnhotell, med mer än fyra stjärnor under sitt bälte.

Katarina

hotel ranga island

Detta inlägg skrivs i samarbete med Hotel Ranga, men text och åsikter är som vanligt mina egna.

4 Comments

  • Katarina says

   Ja men norrsken från bubbelpoolen kan ju vara ett grymt tips! Åka till ranga och kolla norrsken vetja 😉

 1. Visst är det något speciellt med norrsken! Har sett så mycket norrsken att det mest har blivit som en vana, men nu när norrskens säsongen är på intågande så saknar jag det så mycket!!!

  • Katarina says

   Ja det är lite speciellt. Det går ju inte att se precis i stockholm så det var fantastiskt att få uppleva från pooolen på hotell ranga. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.