Resor, Stad
comments 11

En kvällspromenad i Danderyd

Många delar av Stockholm är så fasligt vackert och nästan alla oavsett var man bor har inte särskilt långt till vattnet. Från mitt lilla krypin i Danderyd är det bara några minuters promenad till närmsta glimt av vatten och en rungande vacker omgivning.

Ibland kan man undra vad en resebloggare gör hela dagen. Reser en dag in och dag ut och hur går det till egentligen? Men så är inte fallet. Jag jobbar, lagar mat och har tråkigt, som alla andra. Jag bara väljer att skriva om de gyllene stunderna i livet, för det mesta, de inspirerande och de ångestfria dagarna, dagarna när axlarna känns lätta och ryggen inte är krökt av arbetets börda. Jag fotar heller sällan hemmet längre, inte så mycket mig själv eller min närmsta omgivning varför jag tänkte jag skulle visa lite bilder från en promenad runt Danderyd, så som den ofta ser ut under mina kvällspromenader.

Under sommaren grönskar Danderyd och vid Edsviken där jag och Magnus Uggla bor finns både badplats, vackra trädäck och båtar. Vad mer kan en behöva för återhämtning och härlig atmosfär?

Vad har du för smultronställen precis där du bor?

Katarina

danderyd-11danderyd danderyd-2 danderyd-3 danderyd-4 danderyd-5 danderyd-6 danderyd-7 danderyd-9 danderyd-10

11 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.