Foto, Natur, Resor, Vykort
comments 6

Vykort från Vejbystrand

Hej läsare!
Jag är på fotografkollo i Vejbystrand. När detta vykort kommer fram är jag nog hemma igen. Det både regnar, blåser och är sol här på fotograf-kollot men jag vet efter telefonsamtal att i Stockholm är vädret sämre. Maten smakar så fantastiskt gott! Vi har två personer som lagar maten och de är så himla duktiga, känner mig så bortskämd. Idag har vi samtalat i grupper och vandrat på stranden och då tog jag denna bild. Bilden föreställer den steniga stranden, Vejbystrand i västra Skåne. Imorgon ska vi fortsätta prata och bara ha det så bra som man kan här på kollot! Vill inte komma hem.

26e april, 2016.

Katarina

Vykort från Vejbystrand

6 Comments

 1. Åh så vackert! När man ser sådan här typisk svensk natur så längtar man verkligen hem! England har ingenting att komma med i jämförelse.

  • antligenvilse says

   Tackar. Det känns härligt att höra. Men jag har hört att cornwall skall vara så vackert. Har inte varit på engelska landsbygden dock, bara i London. Vart i England bor du?

  • antligenvilse says

   Ja när jag är ute och reser under själva resan eller strax efter är planen! 🙂 tack för att du gillar det 🙂 all viktig info finns ju på ett vykort 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.