Artiklar höger, Foto, Island, Natur
comments 18

Islands vidder

För att jag älskar Islands landskap och för att jag älskar fotografi.

Foton tagna under en veckas resa till Island, augusti 2015.

Katarina

stockholm_antligenvilse_islands_vidder-17 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-18 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-19 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-20 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-21 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-22 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-24 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-25 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-26 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-27 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-28 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-30 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-31 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-32 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-33 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-34 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-35stockholm_antligenvilse_islands_vidder-29 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-36 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-37 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-46 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-47 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-48 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-38 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-39 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-40 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-42 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-43 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-44 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-45 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-52 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-56 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-55 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-53 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-54 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-57 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-60 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-59stockholm_antligenvilse_islands_vidder-62 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-63 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-64 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-65 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-66 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-67 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-68stockholm_antligenvilse_islands_vidder-10 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-11 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-12 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-13 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-14 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-15 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-16stockholm_antligenvilse_islands_vidder-70 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-69stockholm_antligenvilse_islands_vidderstockholm_antligenvilse_islands_vidder-9 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-2 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-3 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-4 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-5 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-6 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-7 stockholm_antligenvilse_islands_vidder-8

18 Comments

  • antligenvilse says

   ja, det var 8 grader i Augusti, en del hade vinterjacka, jag hade underställ, stickad tröja och regnjacka hela tiden. Det blåste så att jag trodde att jag skulle blåsa bort, emellanåt.

  • antligenvilse says

   Tackar Maria. Ja helt makalöst vackert är faktiskt Island.

  • antligenvilse says

   Tack så mycket. 🙂 nej det behöver det sannerligen inte, jag gillar snarare tvärt om!

  • antligenvilse says

   Hehe 🙂 tackar 🙂 det uppskattas. Det ska vara kargt och vindpinat helst! 😉

 1. Island asså…..så kargt, magiskt, annorlunda och vackert 🙂 Underbara bilder att titta på innan jag går och lägger mig strax, tack för ögongodiset 😉
  /Linnea

  • antligenvilse says

   Tackar! Var tänkt som det. Värmer. Går och läggee dig såhär tidigt ? 🙂

  • antligenvilse says

   Tackar. Har du hittat några gamla bilder för när du bodde där?

  • antligenvilse says

   Ja visst är det kargt, hett och isigt på samma gång? Love it

  • antligenvilse says

   Ja det är det verkligen! Vad driver du för typ av blogg? Vet inte om jag sett din tidigare eller om du bara designat om..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *