Livet och bloggen
comment 1

Celebrating Elias birthday! Hip Hip Hurray!

Today we celebrated Elias birthday at Grythyttans Gästgivargård. Just got back home. We had some wine and some had food. Mostly me and Martin drewled over the other persons food since we had dinner before going. Bad choice!

Katarina

Shot with Canon Eos M3, edited in jpg in Lightroom

elias birthday grythyttan-9 elias birthday grythyttan-10

elias birthday grythyttan-14

elias birthday grythyttan-17 elias birthday grythyttan-18 elias birthday grythyttan-19 elias birthday grythyttan-20 elias birthday grythyttan-21 elias birthday grythyttan-22 elias birthday grythyttan-23 elias birthday grythyttan-24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.