Foto, Livet och bloggen
Leave a comment

Roadtrip to Småland – Öland

Bought a new camera Friday *oops* This is me testing it out for a roadtrip weekend to Småland and Öland, forth and back. The new camera spells Canon Eos M3.

Katarina

Three pictures are shot by Lucia, 7 and is marked by her name. The rest is shot by me. All edited by me.

IMG_0014-Redigeraroadtrip_småland-2 roadtrip_småland-3 roadtrip_småland-4 roadtrip_småland-5 roadtrip_småland-6 roadtrip_småland-7 roadtrip_småland-13 roadtrip_småland-14 roadtrip_småland-15 roadtrip_småland-16 roadtrip_småland-17 roadtrip_småland-8 roadtrip_småland-9 roadtrip_småland-18 roadtrip_småland-19 roadtrip_småland-20 roadtrip_småland-21 roadtrip_småland-22 roadtrip_småland-23 roadtrip_småland-24 roadtrip_småland-25 roadtrip_småland-26 roadtrip_småland-27 roadtrip_småland-28 roadtrip_småland-29 roadtrip_småland-30

the following 3 pictures is shot by Lucia, 7 years of age

roadtrip_småland-10

roadtrip_småland-11 roadtrip_småland-31 roadtrip_småland-12 roadtrip_småland-32 roadtrip_småland-33 roadtrip_småland-34 roadtrip_småland-35

0 Comments

  1. Ja, jag säger som jag sagt tidigare. Inte sugen på ny kamera utan 7D:n får leva ett tag till men jag är helt klart intresserad av formatet och kvaliteten på M3:an. Sedan spelar ju kamera mindre roll, det är ju fortfarande personen bakom som gör jobbet. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.