Resor
Leave a comment

Det känns i hjärtat ordentligt när jag mot hans vilja öser in han i reseburen och bär ner honom till kaninpensionatet i Högdalen. Mot äventyret dårå.

20 juli

Vi packar in bilen och lämnar Nisse på kaninpensionatet. Det känns i hjärtat ordentligt när jag mot hans vilja öser in han i reseburen och bär ner honom till Djurmagazinet i Högdalen, det riktiga djurpensionatet denna gång. Jag köar efter en dam som får hjälp att klippa klorna på sin hund och före en man som ska lämna in sina två marsvin. Här står vi måndag morgon och köar med våra djur.

Torp på Väddö
Torpdrömmar
grilla

Bilen tar oss till Norsborg, att lämna nycklarna till Johnny för att få lite vattningshjälp. Vi skördar rädisorna kvällen innan och tar med, det blir mycket rädisor av några skruttiga frön i en pallkrage. Vem visste när vi bara slängde i några frön då när vi var sjuka i juni att pallkragen skulle svämma över, lagom till nu.

fötter
Torp på Väddö Stockholm
Vill ha trasmattan!

Johnny frågar vart vi ska härnäst och härnäst ska vi till Rosa, Eriks barndomskompis, som hyr stuga på Väddö. Väddö visar sig från sitt soliga jag, det är värmebölja när vi lämnar Stockholm och det är kanske den sista värmen vi ska få på ett tag, i alla fall om man får tro väderappen och mycket riktigt, vi får regn och blåst redan på kvällen.

roadtrip utsikt
roadtrip väg
Solnedgången hälsar oss välkomna till nästa tältnatt

Vi grillar halloumi och pratar semester och kanske mest torp. Rosa är i köpartagen och det är svårt att inte bli inspirerad. Torpsparandet börjar här och nu!

Äter chips på strand i solnedgång
Chips smakar bäst i det fria!

Vi tältar på Sandbankarna i Skutskär och det blåser. Jag får sand i tofflorna och ett regnigt humör, men det hindrar inte från att testa habanero- chilichips med fötterna vid vattenkanten. Solnedgång över Östersjön är alltid en solnedgång över Östersjön och jag börjar redan bli expert på vilken färg en solnedgång ska ha sommaren 2020.

Katarina

Sandbankarna Skutskär i solnedgång
Sandbankarna Skutskär i solnedgång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.