Resor
comments 7

Resebloggevent och min födelsedag!

Vet ni! Idag är min 34 års dag. Det känns allt konstigare att bli gammal på något vis. De flesta firar knappt sina födelsedagar men jag har tagit upp firandet igen från förra året. Det har varit lite svajigt andra år. I helgen firade jag med mina föräldrar och fick en stickad tröja. I måndags firade jag med faster på Clarion Hotell i Skanstull och åt middag. Igår firade jag med en hel lass böcker, där jag äntligen fick tag i Godnattsagor för Rebelltjejer på biblioteket och mumsade på den tillsammans med godis från Jam Jam. Ikväll ska jag träffa den där Dryden, om han kommer ihåg, och prova hans brusreducerande lurar, vilka jag ska skaffa mig ett par för ett ljudfritt liv (ser så mycket fram mot det) och sen ska jag fira med tjejerna (Sofia, Linda, Katarina och Caroline) på söndag på Södra teatern. Så det så.

Det blir helt plötsligt mycket firande och flera av dem är resebloggare. Men nog om mitt firande. Förra veckan var jag på resebloggevent med Wowanders app. Jag skrev också faktiskt dagbok då. Dagboken kommer som bildtext under bilderna..

Nu måste jag rusa till APT. Hej från en födelsedag på Söder!

Dagen rullar förbi som den mest gör på hösten. På kvällen möter jag upp Sofia Espresso House vid centralen och vi drar till Generator Hostel.

Här är event för wowanders- en resedagboksapp där en kan dela sina tips m vänner.

Veera är på plats, likaså Dryden (på bilden), Johnny, Christian, Anna, Helena & Peter.

Efter SATS – missödet där hela mitt årskort drogs på septemberlönen är det helt plötsligt dubbelt härligt m event. Gratis snacks liksom. Generator hostel är mysigt och känns välkomnande. Tycker om hostel konceptet med lite kompaktare rum och lounger. Just Generator har dessutom mycket mysig stämning, blandad personal och känns hipt. Vill en bo på hostel i Stockholm känns detta som ett bra alternativ. Kvällstrött som en är åker jag hem runt åtta-hugget och Sofia likaså då hon redan drar på nästa resa imorrn. Dryden hänger också på.

Katarina

7 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.