Resor
comments 7

Servitören säger att vi får sitta kvar hur länge vi vill så att han kan lyssna när vi pratar. Denali

18 juni – Denali

Dagen efter en längre vandring är alltid lite morgontröttig. Det är synd att en glömmer bort det, från gång till gång. Nästa gång behöver vi komma ihåg det så att en planerar in vila och hör sen! Det går inte att maxa både fysisk aktivitet och sevärdheter har jag lärt mig i sommar efter att ha drabbats av något som liknar nära utmattning när jag kommit hem.

Sugen på kaffe? Här hittar du Starbucks.

Vi börjar även denna morgon sent och åker till Denalis Visitor Center som finns nära entrén och bestämmer oss för att gå delar av Tree Lake Trail. Leden passerar några broar och de vill vi kika på. En hängbro och en järnvägsbro besämt.

Jeanette och vår bff Fjällräven.

Pendling till jobbet, ja tack.

Bara att just Starbucks finns här, så Amerikanskt – Denali

När vi kommer tillbaka dricker vi kaffe från Starbucks i Denali. Bara att just Starbucks finns här, så Amerikanskt. Det regnar och vi klär in våra kameror med plast. Jag minns inte våra samtal, men jag minns att Alaskas state flower är förgätmigej, en av alla favoritblommor.

Alaskiska berg så långt ögat kan nå.

Att vila och ha tid för lite redigering är guld för själen på resa. Att se vad en hittils ha upplevt är spännande på något vis. Brukar också kolla genom mina stories och se vad jag faktiskt har gjort för en glömmer så fort.

Äter asgoda burgare på Denali Park Salmon Bake som ligger längs Parks Highway. Servitören säger att vi får sitta kvar hur länge vi vill så att han kan lyssna när vi pratar. Och jag antar att svenska låter fint, för andra såklart. Det är lite kul att vara så unik som en är här.

Sofia eller Motorsågsmassakern? Vet inte riktigt vilken film Lena passar i, men förslag på random skräckis mottages tacksamt.

Sofia säger, ”Vi har ju betalat för det så nu fan ska vi fota”. Så vi fotar.

Avrundar dagen snart och längtar hem till att dricka öl på hotellrummet. Pratar om allt mellan himmel och jord och lägger en ansiktsmask igen. Jag och Sofia är sheetmask oskulder på denna resa och vi skrattar åt hur vi ser ut. Vi slutar aldrig att skratta. Tar en gruppbild som Sofia lägger upp i Svenska resebloggar och hälsar till de andra resebloggarna och fortsätter att skrattar åt midnattssolen och åt FOMO. Fotar midnattssolen igen och igen. Sofia säger, ”Vi har ju betalat för det så nu fan ska vi fota”. Så vi fotar.

Katarina

7 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.