Resor
comments 49

Adventstävling: Vinn ett startpaket för en frilufsare

Tävlingen är avslutad.

Mitt första friluftsår är i år! Jag har egentligen aldrig varit särskilt frilufsig innan, varken deltagit i scouterna eller för den delen ägt en sovsäck. Men någonting har förändrats med tiden och naturen har kommit att betyga mycket för mig. Just i år har jag också investerat i en massa friluftsprylar och nästan alla har jag köpt från Friluftsvaror, som jag också nu är ambassadör för. Pris, tillgänglighet och snabb service har varit avgörande när jag valt Friluftsvaror. Det känns därför extra roligt att ha möjlighet att tävla ut ett startpaket för en nybörjar- frilufsare som jag, tillsammans med Friluftsvaror.

Tävlingen följer under bilden och pågår till 10:e december. Tävlingen är avslutad.

Vinst

Vinn det startpaket för frilufsare som visas på bilden ovan.

Tävla om ett startpaket för en frilufsare

Tävla genom att svara på följande två frågor i kommentarsfältet i detta inlägg senast den 10:e december 2017. Var noga med att ange fullständigt namn + mailadress i kommentarsfältet så att jag enkelt kan nå dig om du vinner. Det går inte längre att tävla.

1. Vad är Friluftsvarors grundtanke?

Läs mer om Friluftsvaror här.

2. Länka till en bild du tagit i/på naturen och förklara varför naturen betyder mycket för dig.

Länka till t ex en bild på din instagram. Kvalité på bild är ej avgörande, din berättelse är. Om du ej har bild att länka till går det bra att skriva kommentaren utan att länka och sedan maila bilden till katarina_wohlfart@hotmail.com.


Viktig info när du deltar

Tävlingen pågår på antligenvilse.se i en vecka från och med publiceringsdatum. Sista dag att tävla är 10:e december 2017. Vinnaren utses av Äntligen vilse (bloggen), utan möjlighet att överklaga och meddelas ca en vecka efter tävlingens slutdatum här på bloggen samt med mail till vinnaren. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Bilden du delar kommer inte användas i annat syfte utanför denna tävling. Endast vinnarens bild kan komma att visas och delas i sociala medier av Äntligen vilse och/eller Friluftsvaror.

Obs! Det går inte att tävla genom att lämna sitt bidrag i ett kommentarsfält utanför detta blogginlägg.

Lycka till!

Katarina


 

49 Comments

  1. Pingback: Jag är poddgäst och årets reseblogg! | FlyingDryden

  2. Pingback: Om resepoddar och en stundande långresa - RESFREDAG

  3. Pingback: Vinnaren i adventstävlingen: startpaket för friluftsare - Äntligen vilse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.