Italien, Resor
comments 7

Vykort från San Lorenzo

18 juni, 2017

Hej läsare!

Civezza har visat sig från sin bästa sida i två dagar. Idag tog vi oss upp för vad som för mig nästan är ottan för att ge oss ut och cykla i San Lorenzo. Just cykla under semestern är en aktivitet en gör för lite av. Så mer cykelsemester tack.

I skrivande stund sitter jag och Sara på altanen, skriver och pratar fotografering. Värmen på dagarna har gjort mig piggare. Trodde aldrig att jag skulle erkänna det här men efter alla vintersemestrar kanske det var värme jag behövde ändå?

Imorgon spenderar vi morgonen på stranden för att sedan ta oss vidare till en eftermiddag i San Remo, där vår värd Lorenzo vuxit upp.

Katarina

Resan till Civezza är en bloggresa anordnad av ViviCivezza. Text, bild och åsikt, är som vanligt mina egna.

7 Comments

  • Katarina says

   ja då passar det bra. Här kan en sällskapscykla eller sportsykla. Himla härligt!

 1. Åh ?varma kvällar och tidiga morgnar låter som en resa i min smak. Cykla tror jag bestämt att jag ska göra mer av☺️/Pernilla

  • Katarina says

   Ja tidiga mornar är härliga när man väl tar sig upp. Idag dock första sovmorgonen till 09.30. Men nu är det ju midsommar så då är det dags att ladda batterierna för en lång härlig dag. 🙂 Imorgon åker vi sedan hem. Ska också bli skönt att komma hem på ett vis, men det är nog en av de gångerna jag kunnat tänka mig att stanna mycket längre. Typ en månad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.