Sammanfattningar
comments 13

Workation, veggomat och snölek – veckoresumé v. 02 – 2017

En vecka har passerat och jag har spenderat helgen med en rad härliga quinns och Dryden i Åre. Fantastiska dagar med skratt, sol, blå timmar, vegetarisk mat och alpin skidåkning har passerat.

are-32

Porträtt av mig av Johanna Westberg, Vandraren.

Kärleken till tåg

Måndag till onsdag innebär arbete och onsdagskvällen går åt till att packa vinterkläderna och förbereda resan mot Åre. Vid kl 23 kliver jag tillsammans med Linda och alla andra Stockholmsbloggare på Snälltåget vid t-centralen för en natt ombord mot Åre.

Det känns mysigt och genuint och framför allt hållbart att resa hemma i Sverige

Att resa med nattåg genom Sverige är något extra. Vi är två som delar på sovvagnen och jag sover bra hela natten. Det känns mysigt och genuint och framför allt hållbart att resa hemma i Sverige, med tåg till den ringa summan av 700 pix fram och tillbaka.
are-48

Jag älskar att åka tåg. I skrivande stund sitter jag på tåget hem och det blixtrar utanför. Någon som vet vad det beror på? En spekulation är att det slår gnistor om tåget pga vinterrälsen, men är det så?

are-49

Bloggarna på workationen

Under veckan har jag lärt känna både Rania bakom bloggen Rowantree, Katta med bloggen Bucketlife men även pratat med Elin med bloggen Nevnarien lite mer. Det känns som ett fantastiskt privilegium att få träffa de bloggare en själv läser och har inspirerats av. Lite längre ner ger jag lite länkkärlek till inlägg som publicerats om Åre av de olika bloggarna, hittills.

are-6

Vegetarisk mat på Holiday Club Åre

Winterworkation som anordnades av Influencers av Sweden höll hus hos Träningsglädje Sara i Åre. Hon jobbar på Holiday Club och där har vi huserat, talat om ditten, datten och delat med oss av stort och smått. Jag har själv svarat på frågor om foto och blivit intervjuad av Att resa podden för kommande avsnitt under vårvintern. Holiday Club har bjudit på den mest fantastiska vegetariska mat jag ätit, ett annorlunda matkoncept där det vegetariska är huvudrätten och kött och fisk inte lika viktigt. Helt i linje med vad som känns viktigt för framtiden, att vända på konceptet.

are-50

Jobba i myskläder och underställ riskerar att bli 2017 års trend för Äntligen vilse.

Kommer resefoto bli min nisch?

Det känns som att resefoto allt mer kommer bli min nisch då det finns ett törstande begär att lära sig mera. Frågorna är oändliga och jag har redan fått användning av mitt första fototips jag publicerade under veckan med solnedgångsfoton och min större fotoguide 7 steg till bättre resebilder jag skrev förra året. På tisdag kommer mitt andra fototips för året så alla fotointresserade, kika gärna in på tisdag.

Här är några inlägg hittils från alla andra bloggare om Åre.

Nevnarien
Vandringsbloggen
Bucket life
Träningsglädje
Resfredag
Dryden
Livet från den ljusa sidan
Ohdarling
Forever Abroad
En Emilia

Under workationen i Åre har jag lärt mig mer om SEO, sälj och trender 2017. Matnyttig info jag kommer ta med mig under året, vrida och vända på, känna och klämma och se vad som funkar för mig och inte.

Det var vecka 2 på det nya året. En grym vecka. Hur har din vecka varit? Högt och lågt? Några resor?

Katarina

are-51 are-52

13 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.