Resor
comments 9

Säg hej till min nya outdoorjacka!

Jag välkomnar med värme och kärlek en ny familjemedlem, en grön outdoorjacka från Craghoppers!

craghoppers

Minns ni att jag skrev att jag var ute och fotade häromsistens med en annan bloggare? Fotograferingen hade ett syfte och det var för att jag under resan runt Island blev kontaktad på instagram av ett företag som säljer outdoorkläder som undrade om jag var intresserad av att testa deras kläder. Och, ja, so happens så äger jag ju knappt en pinal när det kommer till outdoor och brukskläder.

Läs mer om min utegarderob.

Bland de fåtal plagg jag äger är hälften gamla och nötta och den andra hälften, en gammal röd supervarm vinterjacka och en haglöfsrygga, borta efter att någon bestämt sig för att klippa upp mitt förråd i Grythyttan. Så visst välkomnade jag verkligen en ny jacka.

En grön jacka, supervarm, fodrad med något supermysmaterial fick det bli och nu går jag varm till jobbet varje dag. Faktiskt nästan lite väl varm då Stockholm inte varit särskilt kallt ännu. Jackan är både fodrad och vattentät och har en piffig luva som funkar utmärkt i snöstorm. Den har varma innefickor till telefonen eller för kamerabatteriet så att det inte laddar ur och stora praktiska fickor på framsidan och fickor för händerna bakom dem, också de varma och mysiga. Den går dessutom ner lagom över rumpan, vilket är viktigt när man är tjej.

Jag ser fram emot att använda den lite mer längre fram. Kanske till en resa till Åre eller svenska Lappland, eller vad sägs om en sväng till de Schweiziska alperna? Ja, jackan kommer nog precis som min röda gamla jacka från en vanlig sportbutik att få vara med jorden runt, det tror jag det!

Katarina

craghoppers-2 craghoppers-4 craghoppers-3

 

9 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.