Foto, Stad
comments 4

Fotodagbok: ett Stockholm i höstskrud

Oktober 17 och 22

Ibland är det svårt att ta in hur fort det går. Hösten svischar förbi och vi är framme i november. Ett jag vill jag bara krypa ner i soffan med en kopp chai-te och min varma filt runt benen mode infinner sig. Drivkraften växlar ner och det är svårt att få särskilt mycket gjort.

Vädret utanför mitt fönster är höstruskigt och lite snöslaskigt och på avstånd lyser Globen lila. Netflix står på i bakgrunden när jag går genom bilder från oktober, sållar, redigerar och förbereder för bloggen.

Under hösten visar sig Sverige från sitt vackraste jag ett fåtal dagar, precis de två dagarna när jag tog en höstig promenad med min kollega Alexander och senare en ännu höstigare sådan med min vän Caroline. Just nu är bilderna till för att njutas av och för att glömma bort världen utanför, den tunga, ruggiga och gråkvalmigt vita före den riktiga snön världen, som nästan ingen gillar. Så här kommer två dagar i oktober som gav mig röd, gul och grön glädje, höll vintern på avstånd och gav lite extra energi inför vad som komma skall.

Katarina

instagram-10instagram-3instagram-5instagram-6instagram-12instagram-8instagram-4instagram-7

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.