Resor
comments 5

Mot tjejweekend i Tallinn!

I samarbete med visitTallinn

Hur länge sedan var det nu vi reste ihop?

Jag har precis lagt på luren efter att pratat med min väninna sedan många år och slutdiskussionen rör sig om när vi senast reste ihop. Vi konstaterar förfärat att det var Lanzarote 2004. Herregud! 12 år sedan.

Det var väl så dags att vi kom iväg igen då.

Så imorgon bär det av, mot Tallinn, en bloggresa med tre andra bloggare (däribland Jeanette Seflin) med deras plus one. Min plus one är Linda, en gammal vän från mina hemtrakter. Försökte febrilt att hitta en gemensam bild på mig och Linda men inser att det är dags att fota en ny när den senaste är tagen med en iPhone3. Men jag bjuder på den, med tanke på att var vänskap är mycket äldre än mina fotokunskaper och daterar långt innan smartphones och även färgskärm kom till.

Det är otroligt pirrigt att resa ihop efter så långt tid. Man kastas genast tillbaka till svunna tider, tonårsfnitter och allt som hör till.

Katarina

560434_3326114476235_1809964714_n

Madde, jag och Linda. 

I samarbete med visitTallinn. Text, bild och åsikt är som vanligt mina egna.

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.