Sammanfattningar
comments 7

På resande fot. v22.

Jag älskar att vara på resande fot. Det är då jag får tid att reflektera, insupa atmosfären, ladda batterierna och skaffa material till bloggen och då inte bara foton utan inspiration till text genom intryck och upplevelser. Men utöver att resa följer jag och läser massa andra bloggar för inspiration. Och det är ju inte bara jag som reser utan det händer så himla mycket i bloggvärlden. Gör det inte? Så här kommer lite sett och gjort med fokus på resor, äventyr och upplevelser under vecka 22 och nationaldagen.

nature_grythyttan

Rania Maria har varit på resande fot med tåg genom Sverige (min favvo), köpt campervan och en ryggsäck direkt tagen ur mina drömmar. Alltså hej Fjällräven! Varför blev jag just nu tokkär i dig?

Daniela, Discovering the Planet är eller har precis varit i Ungern tillsammans med en massa resebloggare. De lär känna varandra och äter lyxig mat. Lite avis faktiskt.

Travellingmunk har varit i Pommern/Polen och ätit polsk veganskt mat, fått handmassage och lärt sig att göra vegansmink. Ibland är det svårt att sluta läsa när det handlar om mat. Mums för polsk mat. Jag är också extremt nyfiken på denna region, framför allt Sopot.

Lisa, Livet från den ljusa sidan skriver om sina svenska smultronställen. Hon radar upp Dalarna, Stockholms skärgård och min favorit Gotland som hennes pärlor och grattar Sverige på sin nationaldag. Jag skrev själv om mina Svenska pärlor hos Discovering the Planet i mars.

Jag själv har varit på Saltarö under helgen och fått mig en skopa frisk luft, saltvatten och skratt som kommer ända från magen.

Katarina

nature_grythyttan-21

Fotona är tagna juni 2015 på en promenad i Grythyttan.

 

 

7 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.