Natur, Resor, Vykort
comments 2

Vykort från Saltarö

Hej kära läsare! 

 

Idag tog jag en promenad vid havet och i Saltarö, en underbar del av Värmdö kommun. Det var perfekt skärgårdsväder idag med, precis som på Landsort. Till Saltarö tar man sig enkelt med bil eller kollektivtrafik från Slussen. Det är sommarväder, men blåsten är lite sval. Folk seglade och tjejerna paddlade kajak. Jag fotade från stranden.

Vi har under de två senaste dagarna firat Ulricas fruhippa med mat, mordgåta och glasblåsning. Får berätta mer när jag kommer hem!

 

Katarina

saltarö-2

2 Comments

  1. Svar: Jaaaaa! Nu är den här 😀 Ja vi känner att vi börjar där, med att ha kvar en fast punkt och framöver får vi se vad som sker men det känns så otroligt roligt och spännande! Ja, en roligare färg hade jag med velat ha men de går ju att måla 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.