Gästblogg, Resor
comment 1

Svenska pärlor – gästblogg med mina tre guldklimpar

Idag blir det inget längre inlägg från resevärlden för idag vill jag bara tipsa er om en sak, mitt gästinlägg hos mina kära bloggkollega Daniela. I en gästpost hos henne som publicerades i fredag visar jag er mina tre svenska pärlor, Gullringen, Gotland och Grythyttan i Bergslagen, kanske sommarens nästa resmål för dig som läsare?

Ett utdrag –

Doften av sommar är intensiv i näsan när jag går barfota över mina föräldrars bakgård. Känslan av mjukt kraftigt gräs mellan tårna får mig att le när jag blickar ut över sjön nedanför trädgården. Det är alltid speciellt att komma tillbaka år efter år för att återuppleva barndomsminnen på nytt vid den lilla damm där jag brukade bada fyra gånger om dagen hela skolloven. Känslan stannar kvar mellan besöken men är som starkast när jag återvänder till min egen pärla, min hembygd.

Svenska pärlor – läs mer

Klicka här och läsa vidare och se fler foton från dessa trakter. Passa på att läsa om Danielas resor till Japan eller Kuba. Fantastiska foton utlovas!

Ha en god söndag!

Katarina

svenska pärlor svenska_parlor_antligenvilse-5 svenska_parlor_antligenvilse-4 svenska_parlor_antligenvilse-6 svenska_parlor_antligenvilse-7 svenska_parlor_antligenvilse-40  svenska_parlor_antligenvilse-34 svenska_parlor_antligenvilse-35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.