Resor
comments 17

Topp 5 resebloggare – EFs lista

Det känns så roligt att meddela att lilla jag lyckats att hamna på en liten lista över Topp 5 bästa resebloggare. Det är Education First som kontaktade mig för någon vecka sedan och talade om att de villa ha med mig på deras lista. Man får tacka och bocka EF!

topp 5 svenska resebloggare

Topp 5 resebloggare

Jag har varit lite anonym i alla tävlingar och nomineringar om bästa resebloggare, det har inte känts relevant för mig, kanske för att jag inte orkat fiska röster eller kanske för att jag trott att jag inte hade en vildaste chans. Det känns skönt att bli motbevisad, iaf på mitt sista argument. Egentligen borde jag ändra mig för ingen borde tacka nej till en kvalitetsstämpel från både jury och läsare när man kämpar så hårt med något som en bloggare gör med sin blogg.

Fler bloggare på listan

På listan återfinns flera av mina favoritbloggar, däribland Helena och ohdarling.org och Annika med resfredag.se, båda två nära vänner. Helena är den som fotat många av de porträtt på mig som jag använder till bloggen.

Education first

För den som är nyfiken så är Education First ett företag som jobbar med språkutbildning och språkresor. Företaget har en lång historia och skapades på 60 talet av Bertil Hult som åkte till England och upptäckte hur enkelt det var att lära sig engelska i England. Med detta som grundidé startade han sitt företag Europeiska Ferieskolan, förkortat EF och kallade sina kurser för Språkresor. På den vägen är det.

Har en dröm själv att återvända till Sydamerika på en språkkurs i spanska. Nästa år kanske..

Katarina

katarina-13-december_0009

Bild, såklart av Helena Gunnare.

17 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.