Livet och bloggen
comments 7

Rebuilding.

Sunday: I had this theme for a while now and it is time for a update. I am cleaning my apartment, washing and will go for a new and fresh time for the summer. For this I will be shutting the blog down for some time, maybe a day or two if I don´t get it to work. First I will try out some different themes and see how they work and then I will choose.

Will shut the blog down later today. See you soon again.

Update at 22.32 in Sweden: Now the blog is back up but I will be working on the blog for several days to come. Have to work on images, sidebars and front page. This is just a shell but you can find all material on the blog.

Monday: Updated at Monday 18th of May – still working on the blog – rebuilding it´s CSS etc.

Katarina

7 Comments

  1. All the best for your relaunch! We are all in a cleaning-up mood, I’ll change my theme in the next weeks to come as well 🙂

    • haha. nej. det är lugnt. Men jag har följare i wordpress och i blogglovin (de kommer ju in på sidan) och även google sökningar och då antar jag att temat spelar roll sen har ju jag mer av hemsida numera och inte bara blogg så jag vill ha någon kombination eller eventuellt en som bara visar bilderna bättre. SKa snart stänga ner och kolla själv lite hur det blir..

  2. Jättesnyggt so far åtminstone! Gillar typografin och att det blivit lite ”renare”. Och bilderna ser om möjligt ÄNNU finare ut 🙂 Heja!

    • Ja tack så mycket. har lite problem med storlek som jag försöker jobba med. 🙂 de är för små, men jag har ändrat på maten som jag la ut idag.. tar hjälp av daniel, vem ananrs?! hehe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.