Livet och bloggen
comments 8

Tackfest / Thank you celebration – Akademisk högtid masquerade

Images from last night thank you celebration Akademisk högtid in Grythyttan.

Katarina

Shot with Canon 5 D Mark iii, without flash and the small pancake lens Canon 40mm F2.8 lens.

tackfest_örebro_universitet-29

 

tackfest_örebro_universitet-2 tackfest_örebro_universitet-3 tackfest_örebro_universitet-4 tackfest_örebro_universitet-5 tackfest_örebro_universitet-6 tackfest_örebro_universitet-7 tackfest_örebro_universitet-8 tackfest_örebro_universitet-9 tackfest_örebro_universitet-10 tackfest_örebro_universitet-11 tackfest_örebro_universitet-12 tackfest_örebro_universitet-13 tackfest_örebro_universitet-14 tackfest_örebro_universitet-15 tackfest_örebro_universitet-16 tackfest_örebro_universitet-17

Finn fem fel på ovanstående foto.. / Find five faults on the above photo..

tackfest_örebro_universitet-18 tackfest_örebro_universitet-19 tackfest_örebro_universitet-21 tackfest_örebro_universitet-23 tackfest_örebro_universitet-24 tackfest_örebro_universitet-25 tackfest_örebro_universitet-26 tackfest_örebro_universitet-27 tackfest_örebro_universitet-28 tackfest_örebro_universitet-29 tackfest_örebro_universitet-30 tackfest_örebro_universitet-31 tackfest_örebro_universitet-32 tackfest_örebro_universitet-33 tackfest_örebro_universitet-34 tackfest_örebro_universitet-35 tackfest_örebro_universitet-36 tackfest_örebro_universitet-37 tackfest_örebro_universitet

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.