Gästblogg, Resor
comments 15

Jag gästbloggar hos Resia om Machu Picchu!/ Guestblog about Machu Picchu

Idag gästbloggar jag på Resias hemsida. Du hittar inlägget här. Så himla kul tycker jag. 🙂 Resia är det företag jag också tävlade ut resväskan ifrån i höstas för er som kommer ihåg det och är en stor resebyråkedja. Läs mer rolig info på Resias hemsida.

Today I am guestbloging at the Resia blog. Check out the post here. I am so happy. 🙂 Resia is the company I also gave away a suitcase from last fall for those of you who remember and is a big travel agency in Sweden. Read more interesting stuff on the homepage of Resia.

Katarina

Bild 3- Machu Picchu- högt uppeifrån

15 Comments

  1. Läste det precis! Bra och inspirerande! Ser nu även att du gästbloggat hos Johanna på ”Slowfashion”. Har nyligen börjat följa henne nu då jag ”nördat in mig” på eko-reko-kläder. Det är så fascinerande med dessa kontakter och nätverk i bloggosfären! Hur folk känner och följer varandra och hittar varandra… 🙂

    • Ja men vad kul att du gillade det. Jag jag skrev för henne när jag var i Lima. Det var mycket kul tycker jag. Det tar lite tid så hinner inte gästblogga så mycket och just nu fokuserar jag mest på resor men skrev en hel del om hållbart mode förut. Har inte direkt gjort något uppehåll i shopping men har alltid fokuserat på second hand och hantverk när jag handlar. 🙂

  2. Det är för mig som för många andra: Ett drömresmål. Det finns så mycket runt om i världen som står högt upp på min villgöralista! Jag gillade ditt inlägg hos Resia! 🙂

    • Tackar 🙂 trevligt med snälla kommentarer. Ja verkligen. Det var härligt och historiskt roligt, vackra färger, mastiga berg. Allt på samma gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.