Livet och bloggen
comments 19

A forest, a fika and some editing

Today has been all about editing. Editing, a photowalk and some fika with friends (adventsfika – a Christmas coffee loosely translated).  Have finished editing some photos that I might participate with in an upcoming photo contest. It is challenge editing photos and you soon realise how important it is with a good quality photo to begin with. Have fallen in love somewhat with the grey November weather and are for the first time not looking forward to the snow. If you have asked me yesterday I would have said that snow is my favorite but today I love the grey weather. Another thing I´ve fallen in love with is the sepia filter when editing. Love black and white photos and sepia filter.

It is now past midnight in Grythyttan and I am heading of to bed. There will be many other late nights editing now when I have gotten a bigger screen. Will show it some day, but for the time being you can see it on my insta – here.

Katarina

promenadsepia1promenadsepia2promenadsepia3promenadsepia4promenadsepia5promenadsepia6promenadsepia7promenadsepia8promenadsepia9

Canon 5D Mark iii

Lensbaby Composer Pro Sweet 35

Editing in Lightroom and Photoshop

19 Comments

 1. Nästan lite otäck fart i bilderna. Nästan som en triller eller nåt sånt… om man ser verkligheten så där måste man må dåligt 🙂 ..men jäkligt häftiga bilder… bra gjort!

  • Tackar Dan! Måste dock erkänna att det är ett särskilt objektiv sol skapar den effekten och ju större bländare ju större effekt! 🙂

     • Varsågod. Knepigt namn på objektiv men så är det. Det blir värre. Min heter lensbaby composer pro sweet 35..

     • Jag kollade lite på scandinavien Photo och på internet. .sweet var alldeles speciell men sp säljer den inte längre. Jag antar att det finns fattningar för olika kameramodeller…ska titta lite mer på lensbaby. …

     • Ja det finns många modeller. 🙂 kul grej att fota porträtt med 🙂 om du söker på min sida på lensbaby så får du upp det inlägget jag skrivit om linsen och där har du fler exempelbilder. Riktigt kreativ lins det där. Kollade du på lensbabys hemsida. Där kan man se på filmer om hur man använder de olika modellerna. De är lite olika. 🙂

     • Kommer dock inte ihåg var jag köpte den men det var inte Scandinavian foto. Var typ något helt annat mer ovanlig site tror jag. Men jag checkade prisjakt och mailade om de hade den inne eller om de kunde få tag i tror jag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.