Utrustning
comments 30

My new friend – iPhone 6+

Newest in in the camerabag and handbag is my iPhone 6+. Well needed for my eyes with bad vision as well as an update for my camerabag due to the better camera functions. Will head out now for some shooting.

Katarina

 

 

HH7A3100 HH7A3126 HH7A3127

Trying it out the first time..

HH7A2995-2

 

Canon 5D Mark iii

Sigma 50mm 1.4 Art lens

Lightroom (converting to black and white)

30 Comments

 1. I am intrigued to know what you think as I may be in line for one. I am supposed to be upgrading as people won’t talk to me now because my phone is so old.

  • Haha 🙂 yes. It is big and i love the size because of my poor eyes. But it hasn’t started working as a phone yet, I have to call them so they transfer my number I think.

 2. Sista bilden alltså! Så fin!

  En fråga, varför kan man inte kommentera hos dig utan att behöva logga in på t ex WordPress eller Twitter?

  • Hej! Nej det ska räcka med namn och e-post. Det är det jag har ibockat i inställningar iaf. Jag har inte ibockat att man måste vara inloggad, men jag vill inte ha helt anonyma inlägg heller.

   • En mobil som funkar med de nyare oprativsystemen för iPhone och som ändå rymmer massor av bilder, klipp och appar. Jag instagrammar, bloggar, twittrar, bildbehandlar mm i mobilen. Vill gärna ha den i bakfickan eftersom jag inte alltid vill bära med mig handväskan…

    • Ok. Men den är nog kanske lite stor då men den är väldigt tunn. Det finns ju med större minne i. Typ 64 gb, men de är mycket dyrare då. Android kanske är bättre i så fall.

     • Haha, nej men då är den ju det bästa. Men som sagt, min är bara på 16gb, jag har kikat på de med större minne men då får man punga ut, men det kan det ju vara värt. Gillar den so far! Kameran, storleken designen osv. Men sen finns ju den som är lite mindre, det är fortfarande större än femman tror jag, men mindre än plusen. 🙂

     • Får väl gå in i en affär och kolla. Men egentligen tycker jag inte om att prata med säljare. Gillar bättre att höra vad andra kunder tycker…

 3. Hej! Det funkar inte att bara skriva in namn och e-post. Har försökt flera gånger och i olika webbläsare, men jag kommer bara till en sida där de vill att jag ska logga in på wordpress. Vilket jag då gör, men då länkas ju fel adress till bloggen.

  Förstår verkligen att du inte vill ha helt anonyma inlägg 🙂

 4. Ja, det är väl ingen idé att lägga för mycket tid på det. Det är ingen fara att det är så, det var bara mest jag som undrade varför det var så. för från början så ser det ju ut att gå hur bra som helst att kommentara med bara namn och e-mail.

  Hur menar du med vart dina svar hamnar? Är lite osäker på om jag uppfattade frågan rätt, men för mig syns dina svar under min kommentar.

  • Jo jag tänkte på att de som inte har wordpress inte får några svar men jag vet att jag frågat min mamma som säger att det kommer till eposten. Är du med i svenska resebloggar?

 5. Ah, jag får e-mail när du har svarat. Det är ju en väldigt bra funktion faktiskt! 🙂
  Ja, jag är med där.

 6. 6 Plus. Jag funderar på något åt det hållet men den känns g-i-g-a-n-t-i-s-k! På gott och ont. Mest ont. Inga problem med att den böjs?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.