Livet och bloggen
comments 19

Swing it!

Nowadays I participate in a photoclub. Every month we hand in a couple of pictures for the monthly competition. Some months have themes and this had ”sports”. Well, must say that it wasn´t easy. In the end, this is what I dug up deep in my archive. Please give me your opinion on everything.

Katarina

ps. check out shoes..

Canon 5D Mark iii, 24-105 mm Canon lens, editing in Lightroom
HH7A5494 HH7A5496

19 Comments

 1. I like the composition and think you were fortunate the ball was flying low in the second photo so the background of the darker trees makes it easy to see the ball. Oh, and the golfer had poor follow-through. 🙂

  • Yes, I guess I was a bit fortunate, but not really. Shot on high speed setting so had about ten photos from the same swing. The golfer said the same thing when he saw the pictures. I think it gave him some anxiety, to see the truth about his swing 🙂 Great comment wooly or Raeski. 🙂

 2. Jag gillar dem första. Mitt i swinget. Den visar sig bra i svartvitt.
  Horisonten säger jag. Tänk på horisonten. 😉
  Fantastisk bra skärpa också. 🙂

    • Kanske var jag lite otydligt när jag skrev tänk på horisonten. Jag skulle räta upp den en aning då den tippar åt höger på båda bilderna.
     (Var tvungen att läsa vad jag skrev exakt, det var mitt i natten och på min lilla telefon, men det lutar även på datorn)
     Annars två perfekta bilder och nu ser jag att du fångade även bollen på den andra bilden. Snyggt! 🙂

     • Ja nej jag förstod nog det. Vi har ju diskuterat flera gånger det här med lutning i bilder vilket är lite knepigt.. Jag har svårt att se det i denna bild och jag kikade igen. Det är nämligen så att sjön går snett neråt bakåt vilket kan göra det lite förvillande och bilden lutar helt plötsligt i vissa vinklar. Men kan se att det är lite snett, kanske.

     • haha nej. Det gör du inte.. 🙂 varför tror du det nu då? Men jag gick faktiskt in och kikade och det är sjön som går så. Lovar. Kolla på golfspelaren. Han är rak. Sjön lutar, snett ner åt höger 🙂

 3. Shoes ? – sensational ! [grin] Although I dunno if you can even call them ’shoes’. What on earth does he think he’s doing playing gold in sandals ?!
  Swing ? – doubtful. I think this ball will end in the water.
  Photography ? – EXCELLENT ! Really, really good, Katarina ! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.