Livet och bloggen
comments 36

Midsummer in Småland.

Celebrated midsummer in my summercabin in the deep forests of Småland.

The photos are taken with Canon 5D Mark iii and 24-105 mm Canon lens and Canon 50 mm lens. The photo of me is taken by Ulrica Hansson. The photos are edited in Lightroom.

Katarina
HH7A5433 HH7A5441 HH7A5442 HH7A5451 HH7A5459 HH7A5476 HH7A5623 HH7A5639 HH7A5640 HH7A5662 HH7A5666 HH7A5679 HH7A5697-2 HH7A5703 HH7A5715-2 HH7A5716 HH7A5727 HH7A5732 HH7A5762 HH7A5767 HH7A5786 HH7A5795 HH7A5797 HH7A5800 HH7A5831

36 Comments

 1. Jösses moster Maria ..!
  Var du inte nyss på Gotland?
  Nu befinner vi oss i djupaste Småland. … eller?
  Jag börjar ifrågasätta min ålder … med all rätt.
  Ser jag rätt … måste nog fixa nya glasögon!
  Ska nog sälja kameran med alla tillbehör … nu!
  Sista bilden på gäddan är bara sååå grym!
  Påminner mig om min barndom, när jag fiskade.

  • haha 🙂 Jo. Vi åkte hem från Gotland i torsdags och imorrn sticker vi till Grythyttan igen. Just nu har jag mellanlandat med ordentlig förkylning i Småland. 🙂

 2. Jag har från första gången erhållit gällande mina kommentarer, ”Your comment is awaiting moderation”. Vad är det som du måste granska?

  • Ja, jag behöver nog egentligen inte ha det där, men jag får en del spamkommentarer och då kan man ju alltid deleta dem. Sen är det för att jag ska komma ihåg att svara på kommentarerna!

  • Alltså. Det är insatt från första början. Alla som kommenterar får upp det och jag måste trycka på godkänn, men det görs automatiskt när jag svarar på kommentaren. Om jag inte svarar på kommentaren så ligger det kvar en liten plupp, vilket jag tycker är bra, för då glömmer jag inte att svara på kommentaren. ÄR du med på hur det funkar?

   • Jag har WordPress, gratis får jag lov att säga. Där finns också den variabeln att stänga ute kommentarer.
    Men jag har aldrig tyckt det varit nödvändigt att utesluta, de som skriver kommentarer. Jag behöver inte skärskåda deras ord.

    • Nej det känns inte nödvändigt längre så trodde jag från början (har alltid haft det på) att folk skulle skriva blaha. Men jag har aldrig stoppat en enda kommentar. Har aldrig fått några meddelande som är konstiga på något sätt så kan nog lika gärna ta bort det. Det enda jag får en drös av är spam som sagt, inget direkt otäckt utan mest bara att jag ska köpa tjänster för sökoptimering men tror inte att spamet kommer att hamna bland kommentarerna ändå.

 3. En bra serie om livet på landet. Och rolig att din inköp kom till användning även i Småland.
  Intressant att du skriver till RC att du får spamkommentarer, det har jag aldrig fått.
  Det visar nog att du är i ropet 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.