Foto, Livet och bloggen
comments 10

I think I made a .. , I applied for..

.. an advanced photo class and now have to send in an portfolio. Crap. It is not a bit stressful, at all.

Katarina

Looking out over the ocean outside Lima. Wishing I could chill as the other guy who I spotted today. Canon 5D Mark iii, No photoed.

HH7A0533 HH7A0490

10 Comments

  1. Vad roligt med en fotokurs. Har planerat att gå en själv, men har på något sätt inte kommit till skott än. Måste bli till hösten, för nu börjar trädgårdssesongen på landstället i Oslo. Mycket resande dit mao.

    /Lena

    • Jo, sista ansökningsdag är ju nu i april för hösten så detta är för hösten. Men om man vill ha grundläggande kring hur man hanterar sin kamera så finns det på folkuniversiteten och medborgarskolorna också och de kan man ju ansöka senare till. Denna handlar mer om reflektion kring ett projekt och budskap m.m än komposition tror jag, även om både går hand i hand.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.