Resor
comments 21

Jag Gästbloggar på Other Sides of Fashion om klädkonsumtion!

Idag gästbloggar jag på modebloggen Other Sides of Fashion om konsumtion och det dåliga samvetet. LÄS HÄR. Gå gärna in och läs om de kompetenta kvinnor som driver bloggen när du ändå håller på och medverka genom att lämna din kommentar om andra sidor av modebranschen.

Today I´m guest- bloging on a fashion blog called other sides of fashion. The piece is in Swedish but for you who have a translator, you find the piece here. And while your at it, read about the very competent women who run the blog here and contribute with your views on fashion and other sides.

HH7A6142

Katarina

21 Comments

 1. I shall say I like it even though I don’t understand a word of it – because it gives you much pleasure, I am perfectly sure! 😀

  • haha. sorry. yeah it is in Swedish. It doesn´t translate then huh? but on the other side, translation kills most of it this time since it is a lot about the language. The post is about Consumption and a bad conscience. Tomorrow I´m posting photos and writing in both languages I promise 😉

  • Tack så mycket. Nu hade jag ju skrivit lite om det innan så gick delvis på tidigare research och kunskap men det värmer ändå. Jag var inte så bra på att skriva när jag började studera till journalist för lite mer än ett halvår sedan men det har liksom lossnat och det mesta skriver sig själv för det är det jag tycker och känner för tillfället. Det jag tyckte var svårt från början var: Vilken röst ska jag ha i en artikel och vilken i ett blogginlägg och är det samma? Men sen när man slutar överanalysera inser man ganska snart att det går av sig självt! 🙂

   • Ja det är spännande när man börjar fundera men som du säger, man ska inte överanalysera ihjäl sig 🙂
    Så journalist på bara ett halvår? Vilken intensiv utbildning det måste vara!

    • På ett år. Jag är klar i sommar. Ja man måste ha en bachelor sedan innan, jag har en i miljövetenskap och sedan bygger man på med en master i journalistik. Och ja! Har aldrig lärt mig så mycket tekniskt som detta år.

 2. Pingback: It started in Grythyttan, took me to Porvoo from Peru- my first year as a blogger | Katarina Wohlfart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.