Foto
comments 24

Cee’s Fun Foto Challenge: Orange

cees-fun-fotoThis one I feel particularly excited about since I like orange and have a lot in my home. The self portraits is just for you Cee! 🙂 All taken with my Canon EOS 5D Mark 3, 24mm-105mm lens, slightly edited in Lightroom.

Katarina

HH7A5402

An old Ikea horse from my bookshelf.

HH7A5417

Massageoil from Weleda all natural ingredients, orange lamp from tradera (ebay) for a couple of SEK (very cheap!) and the little jukebox I save my money in.

HH7A5466

WESC- dress in orange.

HH7A5465

HH7A5450

24 Comments

 1. Pingback: Cee’s Fun Foto Challenge: The Color Orange | Nola Roots, Texas Heart

 2. Hej
  Tack för den utomordentliga redovisningen om Aluminiumets farligheter. Självklart skulle jag ha skrivit rostfritt men på någotsätt så hade jag en trött hjärna och det blev aluminium istället. Men jag är så tacksam för din information för jag hade inte en aning om att aluminium är så giftigt och det får mig absolut att tänka på min användning av aluminiumfolie, tror nog att jag ska sluta med den helt och hållet.
  Så tack för informationen och ha en fin dag
  Kram
  Annie

  • Jag gjorde en skaldjurspaj liknande en gång och satte folie på och fick faktiskt de där foliehålen som beskrivs och räkorna var svart, det var då jag kollade upp det då jag tyckte det var ytterst märkligt. Väldigt läskigt! Men, ja det är lätt att man stirrar sig blind på just plast då det är det som har skrivits om i nyheterna nu och jag försöker också hitta alternativ, vilket inte är helt lätt. Jag tycker att det var bra att du skrev fel. Det var flera som uppmärksammade och sa till vilket tyder på vakna läsare tycker jag och visar på mänsklighet.

  • Yes, the Ikea horse is a good one. it is a copy of a famous concept we have here in Sweden, the dalahorse which is a wooden (very expensive horse) from the county Dalarna. These horses are painted in a very specific way, we call it allmoge-painting and it translates peasantry- painting from the old days. They are traditionally red and you find lots of pictures if you google dalahäst and then go for pictures. Nice to see you visiting my blog! hope to see you soon.

    • Well. Red is the traditional allmoge color and a long. time ago there where basically only this color to paint the house with. Houses in Sweden is traditionally red. But not entirely sure. The Ikea horse is just a modern interpretation, you see it has a piercing and a tatoo 🙂

     • Yes. Well. From the beginning they probably was brown or unpainted, but then we found the red color som hundreds years ago and wuhuu. We wen´t a little crazy with it. Red houses with white window frames and corners are our speciality. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.