Resor
comments 3

Gamla (mode)- minnen.

På min studentdag fick jag en fotobok av min faster med gamla foton på mig och mina kusiner från att jag var liten fram till studenten. Kikar i den titt som tätt och kollade i den igår när jag kom och tänka på uttrycket de tre p:na som jag skrev om igår. Boken har många bilder, har inte fotat av alla men här kommer några till för alla kusiner att njuta av..

Katarina

Fashionista i tidig ålder, javisst! 🙂 Här är vi säkerligen väg till stadsbiblioteket för något event som unga då jag ser Vimmerby torg och Vimmerby stadshotell (den rosa byggnaden) i bakgrunden. Vi har alla hatt, en mycket underskattat accessoar. Jag ser direkt att det är något jag borde bära oftare. För den som inte vet vem jag är på bilden är det den bestämda flickan längst till höger med den coola kjolen.

Chips gillade vi tidigt ja och mina kusiner och jag visste också tidigt, att rosa och rött, det går utmärkt att bära tillsammans.

Oftast somnade jag först, gärna mitt i maten, men här slog min kusin Johannes mig. Jag minns pyjamasen jag har på mig som skitsnygg, men vet inte riktigt om den var det..

Den gamla hammocken i Sjösbo. Älskad av flera generationer.

Fin vacker fiskfångst och vacker vit regnjacka.

Sol fick jag nog av som ung, ett tydligt bevis syns på detta fotot. Såhär så jag och Johannes ut hela somrarna alla somrar, som jag minns.

Flotten i Sjösbo. På den får man stickor om man inte passar sig. Snygg rosa baddräkt med öppen rygg. Andreas och Johannes har den rätta luggen för tiden. Saft, bullar och den gamla termosen. 🙂

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.