Foto, Livet och bloggen
comment 1

En dag med Photoshop

Leker lite med photoshop ibland för det är dökul!

Senaste projektet är en bild sammansatt av två bilder med lite färg och intensitets-korrigeringar i Adobe Photoshop CC. Att sätta ihop olika bilder tar lite tid men man får ett roligt resultat. Just i denna bild befinner sig objektet (sambon) ursprungligen i Hökhöjdens naturreservat och kollar ut över utsikten där. Den andra orginalbilden är på byn Silvergruvan en bit utanför Hällefors. Bilderna är tagna med min Samsung NX 10 och mitt fasta 16mms vidvinkelobjektiv.

Katarina

Martin utsikt2-2SAM_3565-2 SAM_4106-2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.