Livet och bloggen
comment 1

Första layoutuppgiften

Detta bildspel kräver JavaScript.

Samsung NX10, 18-55mm, iPhoto

————————————————-

Ahmed El Goudy, vår programansvariga professor, gav oss stackars journaliststudenter första chocken för veckan i måndags. Utöver det pm vi skriver om den litteratur som vi har läst sedan kursstart fick vi en ”miniassignment” att göra till måndag.  6 sidor tidningslayout genom att klippa och klistra från andra tidningar.

Andra chocken kom idag. Till tisdag ska vi skriva en feature story för en annan föreläsare, Mahitab Ezz El Din, som innebär research, observation och intervjuer innan den slutligen kan skrivas. Absolut superkul, men vilken tidspress!

Har stundtals haft kreativ panikångest under dagen men efter några svettiga timmar med hetsigt och kopiöst kaffedrickande är nu resultatet för miniassignmenten här! Långa timmar med feature story och pm väntar på mig bakom hörnet.

Katarina

1 Comment

  1. Pingback: Första layout uppgiften | Christer.L.Hansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.