Resor
comments 4

Skrivarresa till Sigtunastiftelsen

Hoppade precis av bussen vid Sigtunastifelsen och sträcker nu ut benen mitt emot Sofia i ett av alla Room with a view som finns här. Innan jag for rev jag av det sista av hemtentan, bara rättningen kvar. Solen lyser på den Toscanska innergården och tystnaden är hörbar. Skrivandet sitter i väggarna här. Vi får se hur mycket skrivande som kommer ut i mina fingrar.

Katarina

4 Comments

 1. Detta låter ju helt underbart! vill veta ALLT om hur du tänkt kring skrivresan sen – hur styrde du upp det, hur valde du plats, upplägg på dagarna… drömmer mig bort!

  • Katarina says

   omg! haha. Måste alltså skriva om skrivandet, hur ska jag hinna! Nej skämt och sido. Har tagit lite bilder, får svänga ihop något sedan. Ger ju inte bloggen så mkt kärlek, men känner ofta att om jag ska skriva skönlitterärt är det svårt att hinna den också. Men kanske får jag svänga ihop ett ambitiösare inlägg sen. men kort: Jag och Sofia är vana uppstyrare. Mina kollegor som är lite ”andliga” har varit här och vittnat om detta ställes perfektion. Det är helt galet fint med ett stort bibliotek med takläktare. Bara det! Upplägg: Vi har kört en liten kombo skriva under dagarna och pausa lite när vi känner för det. Vi är uppe tidigt och kör lite block om 1-2h, sen kanske nära 1h paus. Sen lurre vid 12 och middag. Gjorde ett litet förslag schema innan vi åkte och följer det någorlunda. Är dock inte världens mest effektiva person känner jag men blir lite väl dränerad om jag är för effektiv. Kan inte producera hela tiden, så varvar med lite läsning och stirra mot horisonten tid också. Kan bli en traddi detta 🙂

  • Katarina says

   Jättehärligt är det! Varför har man inte gjort detta förut. Har precis bastat. Älskar att pyssla, skriva lite, läsa böcker, skriva lite till och dricka champagne. Bra kombo! Vi får se vad jag skriver ihop.

   Skriver skönlitterärt här faktiskt. Inte säkert att det någonsin kommer att få läsas, men man kan ju hoppas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.