Resor
comments 4

Hösten är här, den kom igår.

Hösten är här, den kom igår. Den riktiga hösten med vind och oljud.

nisse kanin
hsb högdalen
När ”du vet vem” entrar hemmet då går man såhär.

Någon snarkar så högt att Nisse börjar stampa mitt i natten. Vinden viner så att slemhinnorna blir torra, halsen kliar och rösten är svag.

solnedgång högdalen
höst högdalen

Jag har fått skadedjur på mina växter, ett fasanfullt djur som likt ”du vet vem” inte får nämnas vid namn. Bara namnet gör att världen faller i mörker. Så jag kollar växterna hela tiden, blir arg på dem när det kryllar djur och väser ”sluta, bara sluta”.

Jag har börjat en kurs i att skriva (och illustrera) en barnbok. Pew, det satt långt inne att berätta. Jag har därmed börjat teckna, för det ska man göra och kan absolut ingenting men gud vad kul det är! Tänker tankar som ”Vad ska jag köpa för papper och vilken penna ska jag ha?” mest hela tiden. Kreativ höst here I come! Paddan har åkt fram och jag har snabbt insett att den är för gammal. Adobes nya ritapp funkar inte till min padda, då jag har den gamla. Det går och andra sidan det med.

All min elektronik är för gammal. Du hör hur dyr den meningen är.

Erik och tavlan.
höst högdalen

Det är tur att Nisse har ett samarbete med Vitakraft på gång. Det har varit på gång länge men jag lyckas inte med slutklämmen. Jag vill att den ska vara bra och då tar det aldrig slut. Efter det kommer ett annat samarbete. Det är kul när man blir uppskattad för det man gör, men betalda uppdrag är inte min starka sida. Det tar stopp i knoppen och då tar det lite stopp generellt här på bloggen.

Så jag tillåter mig att dagboka istället för att jobba med uppdragen och då går det plötsligt bra. Det är konstigt hur handlingsförlamande betalda uppdrag är.

Vantörs kyrka.

Igår var jag ute och promenerade genom Högdalen, här där jag bor. Jag har knappt sett det här här där jag bor, inte denna sida. Tänk att det finns fyra väderstreck att upptäcka, jag har nog bara sett ett, eller ett och ett halvt.

Vi promenerade förbi Högdalens centrum, förbi Bandängen och vidare till Anjas, vår kvarterskrog för en pasta.

Katarina

höst högdalen
högdalen centrum
solrosor högdalen stockholm
high valley bro under tunnelbanespår högdalen
trälekpark högdalen bandängen
nypon höst högdalen stockholm
höst högdalen stockholm
nypon höst högdalen stockholm

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.