Resor
comments 11

Bilder från San Francisco

En stad kom, såg och segrade på mindre än en dag. En stad jag inte har skrivit så mycket om. San Francisco. Kort tid kan en tycka, för att falla för en stad, men San Fransisco är lite av ”You had me at hello” – typen. Så därför tänkte jag att staden skulle få blomma ut och visa sin vackerhet. Det och på vad jag gjorde på mindre än en dag när jag var där i november. I bild.

Golden Gate

Foto. Rania.

Lombard street.

Alcatraz.

Lombard street.

Fisherman´s Wharf

Rania på Fisherman´s Wharf.

   

Clam Chowder i bröd.

Friterad bläckfisk och fisk i ett enda virrvarr.

Pier 39.

Alcatraz, min ungdoms besatthet.

Painted ladies.

  

Katarina

 

11 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.