Resor
comments 11

Bilder från San Francisco

En stad kom, såg och segrade på mindre än en dag. En stad jag inte har skrivit så mycket om. San Francisco. Kort tid kan en tycka, för att falla för en stad, men San Fransisco är lite av ”You had me at hello” – typen. Så därför tänkte jag att staden skulle få blomma ut och visa sin vackerhet. Det och på vad jag gjorde på mindre än en dag när jag var där i november. I bild.

Golden Gate

Foto. Rania.

Lombard street.

Alcatraz.

Lombard street.

Fisherman´s Wharf

Rania på Fisherman´s Wharf.

   

Clam Chowder i bröd.

Friterad bläckfisk och fisk i ett enda virrvarr.

Pier 39.

Alcatraz, min ungdoms besatthet.

Painted ladies.

  

Katarina

 

11 Comments

 1. Åh, skulle så gärna vilja åka dit nån gång! Har hört så gott om staden, och så känns den bra mycket härligare än LA (som jag för övrigt inte riktigt kom överens med)

  Härliga bilder! Fan vad sugen jag blev på räkor nu.

  • Katarina says

   Nej, jag kommer mentalt inte riktigt överens med Kalifornien faktiskt. Men sen när jag är där tycker jag det är mycket bättre än vad jag förväntar mig. Så konstigt det där! Seattle nästa för mig. Ska dit i juni. Ser fram emot massa! 🙂

 2. Första bilden. Regnig morgonkörning över Golden Gate. Jag skojar inte när jag skriver att det är hela inläggets mest harmoniska bild. Älskar den! Och jag älskar nog SF också (älskar är väl att ta i men du fattar poängen). ”Liten” storstad liksom. Vill tillbaka. Dit också.

  • Katarina says

   haha är det favvisen. Ja, men då ska jag ta mer morgonbilder ut ur bilrutan 😉

 3. Älskar bilderna – stämningen och ljuset på många av dem är absolut magiskt! Har inte riktigt känt för att åka till USA de senaste åren, men nu är jag faktiskt lite inspirerad igen.

  • Katarina says

   Ja, nej, alltså det är till och från med USA tycker jag. Men just nu längtar jag verkligen till Alaska. Det är ju så fint på något vis bland USAs lite överstora natur. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.