Sammanfattningar
comments 4

Store Mosse Nationalpark, Fotokollo i Vejby Strand, musslor och rosé – veckoresumé, v.19, 2017

En vacker vecka har passerat. Strålande rapsfält, svanar i motljus och en eftermiddagsvandring i Store Mosse Nationalpark har varvats med en helkväll på Haymarket med Sofia och Veera Bianca.

Bloggar från E4an på genomfart genom södra Sverige. Men men, vad gör en inte för sin reseblogg.


Varje till varannan vecka skriver jag en veckoresumé som sammanfattar föregående veckor för att du som läsare ska få en inblick i Äntligen vilses liv på jorden. Sammanfattningen innehåller de senaste veckornas inlägg, reflektioner och mycket inspiration.

Följ gärna bloggen via Bloglovin för att inte missa någon uppdatering.


Musslor och rosé på Haymarket

I lördags träffade jag äntligen den härliga Veera Bianca tillsammans med Sofia. Smarriga musslor varvades med rosé på ett lagom stökigt Haymarket. Pauls mat kan rekommenderas för en girls night out varje dag i veckan.

Stora Mosse nationalpark och fotokollo i Vejby strand

Mot söndagen hoppade jag in i bilen tillsammans med tre andra fotografer och begav mig från Stockholm mot Skåne för Share 2.0, vårt andra fotokollo i Vejby strand. Minns ni förra årets fotokollo? På vägen passerade vi Store Mosse Nationalpark. Spelade in en liten 1SE film under vår vandring i Store Mosse. Så skönt för vår moderna kort- attentionspan hjärna med ensekunders-filmer.

Under veckan har härliga berättelser från förra helgens äventyr med #kvinnligaäventyrare i Ängsö börjat droppa in från fler bloggare som deltog under eventet.

Hildas skriver om känslan och de magiska solnedgångarna – En helg med kvinnliga äventyrare.
Rania skriver på sin nya reseblogg om äventyret med – Spending a weekend with female adventurers at Ängsö naturereserve.
Angelica som håller i Kvinnligaäventyrare tillsammans med Morakniven anordnar skriver om det – Kvinnliga Äventyrare på Ängsö.

Nu är jag ju nyfiken. Vad har ni haft för er under föregående vecka?

Katarina

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.