Sammanfattningar
comments 23

På resande fot, v31 2016

Veckosammanfattning v 31, 2016

Tiden flyger förbi och ytterligare en vecka har gått. Jag är i planeringens stadium för höstens stora resa mot Grönland, Island och Färöarna med Helena Gunnare och Sofia Zetterqvist. Men när man är i planeringens stadium är det ju lika bra att köra på, varpå jag bestämde mig att byta tema på bloggen, så nu sitter jag här och sliter håret av mig för att bloggen ska fungera igen. Vad vore livet utan bloggen?

blogg_profil-4

Foto av Helena Gunnare taget under Skåne roadtrippen i april.

Under veckan har jag inte instagrammat så mycket utan mest twittrat, mitt nyfunna sociala medie- tidsfördriv som dessutom når ut i mycket större omfattning än jag någonsin kunnat ana, med nära 40 tusen kik under månaden.

På twitter under v 31

SlowTravel Stockholm (@slowstockholm) 2 augusti 2016

Resvärlden tuffar på och här kommer tre resiga från veckan.

3 resiga saker

Vandringsbloggen listar 15 bloggar att läsa varav många resebloggar och däribland jag. Vandringsbloggen är numera medlem i svenska resebloggar och en av mina favoritbloggar eftersom hon är så himla flitig och skriver så bra, hela tiden. Jag bara önskar att jag hade den bloggfrekvensen!

Mina bilder från Pride är med på Slow Travel Stockholm och jag känner mig stolt över att bli uppmärksammad.

Reser du bara med handbagage eller checkar du alltid in? Jag checkar alltid in, så och Towe som delar sina tankar om fenomenet här. Om jag kunde skulle jag nog eventuellt resa med handbagage, men dessvärre så tar bara min kamerautrustning upp hela handbagage- utrymmet dessvärre.

blogg_profil-2
Foto av Helena Gunnare taget under Skåne roadtrippen i april.

På resande fot

Resfredag är på Gotland. Hon har fått finfina tips från Sofia och besökt Bugenäs bland annat.

Och, viktigast av allt (!), snart kommer alla hem från semestrarna och ordningen är återställd i Stockholm.

Bildinspiration

Rumble in the arctic har besökt Governor Dodge State Park och publicerar ett rent naturinlägg. Blir så sugen på att djupdyka i närmsta skogsbryn och rota fram en ekorre. Ge mig natur och djur!

Drydens bilder om Högakusten bron från ovan gick rakt in i hjärtat. Blåa, färgrika aero-foton!

Katarina

23 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.